Uudeksi jäseneksi / Uuden henkilön tiedot

Pietikäisten sukuseura ry:n jäseneksi pääsevät kaikki Pietikäisinä tai siitä eronneiden sukuhaarojen jäseninä syntyneet henkilöt ja heidän perheenjäsenensä.

Seuran toimintaan voit osallistua varsinaisena tai perhejäsenenä. (Samassa taloudessa varsinaisen jäsenen kanssa elävät muut perheenjäsenet ovat perhejäseniä.)

Vuonna 2016 jäsenmaksu on 20,- varsinaiselta jäseneltä ja 0,- perhejäseneltä. Jäsenyys tuo oikeuden kokouksiin osallistumiseen ja päätösvaltaan kokouksissa sekä alennuksen sukuhistoriasta. Jäsenmaksuilla ja sukutuotteiden myynnillä katetaan sukuseuran toiminnan kustannuksia, esimerkiksi sukutapahtumien ohjelmasta ja sukututkimuksesta aiheutuvia menoja.

Jos haluat Pietikäisten sukuseuran jäseneksi, maksa jäsenmaksu ja täytä Sukutieto-lomake ja Elämänkertatietoja keräävä lomake ja toimita ne lomakkeissa mainitulle sukutietojen kerääjälle.

Jäsenmaksun, 20 euroa, voit maksaa oheisella pankkisiirtolomakkeella. Mukana on myös täyttöohjeet.
Täytä lomake siinäkin tapauksessa, että huomaat omiesi ja omaistesi tietojen puuttuvan Pietikäisten Ylä-Savon sukuhaara -kirjasta tai Pietikäisten Juvan sukuhaara -kirjasta.